flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Територіальному управлінні ДСА України в Миколаївській області відбулась робоча нарада

04 жовтня 2024, 16:10

Сьогодні, 04 жовтня 2024 року в приміщенні Територіального управління ДСА України в Миколаївській області відбулась робоча нарада під головуванням начальника Територіального управління Державної судової адміністрації  України в Миколаївській області Сергія ПОЛІЩУКА, за участі начальника Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області Ігоря КИРНИКА, заступника начальника та керівників структурних підрозділів апарату Територіального управління ДСА України в Миколаївській області, а також голів та керівників апаратів місцевих загальних судів Миколаївської області.

Про стан фінансового та матеріально-технічного забезпечення діяльності місцевих загальних судів Миколаївської області у 2024 році, учасників зустрічі проінформував начальник ТУ ДСА України в Миколаївській області Сергій ПОЛІЩУК.

Керівник детально ознайомив аудиторію з показниками, окреслив ключові моменти та проблемні питання, які існують в місцевих загальних судах Миколаївської області в умовах воєнного стану,  щодо забезпечення роботи судів в режимі відключення електроенергії, підготовки до нового опалювального сезону та ряд інших організаційних питань. Запропонував можливі шляхи їх вирішення та наголосив на важливості плідної взаємодії керівництва місцевих загальних судів області та Територіального управління ДСА України в Миколаївській області задля забезпечення належної роботи органів судової системи Миколаївщини.

Щодо деяких організаційних питань доповідь начальника Територіального управління ДСА України в Миколаївській області доповнили присутні заступник начальника та працівники структурних підрозділів територіального управління.

Начальник Територіального управління ССО у Миколаївській області Ігор КИРНИК проінформував присутніх про результати діяльності служби із забезпечення громадського порядку під час судових засідань та охорони будівель.

По закінченню робочої наради Сергій ПОЛІЩУК від усього колективу Територіального управління ДСА України в Миколаївській області та від себе особисто привітав всіх присутніх з прийдешнім професійним святом – Днем юриста та побажав міцного здоров’я, миру, добра, успіхів і професійних досягнень, натхнення та віри в Перемогу!