flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано меморандум про співпрацю між Територіальним управлінням ДСА України в Миколаївській області та Чорноморським національним університетом ім. Петра Могили

17 листопада 2023, 11:00

У рамках робочої зустрічі між ректором Чорноморського національного університету імені Петра Могили Леонідом КЛИМЕНКО та т. в. о. начальника Територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області Олександром СТАСЮКОМ було підписано меморандум про співпрацю, метою якого є консолідація зусиль сторін в межах своїх законних повноважень для спільного розвитку освітньої, наукової, методичної та практичної діяльності, підготовки висококваліфікованих спеціалісті у галузі права, сприяння подальшому працевлаштуванню студентів юридичного факультету Чорноморського національного університету імені Петра Могили та популяризації юридичної освіти в цілому.

В межах Меморандуму буде активізоване співробітництво у таких сферах: організація спільних науково-практичних заходів, оновлення та удосконалення проєктів освітніх програм, методична та методологічна підтримка, підготовка спільних наукових досліджень, залучення студентів до органів судової влади на практику та стажування, сприяння працевлаштуванню, участь працівників Територіального управління ДСА України в Миколаївській області у навчальному процесі юридичного факультету, зокрема проведення лекцій та семінарів.

Щиро сподіваємося на плідне та успішне співробітництво!