flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У кожного свій фронт!

27 липня 2023, 17:45

З 27 липня 2023 року Снігурівський та Березнегуватський районні суди Миколаївської області перейшли під захист Служби судової охорони.

Це стало знаковою подією у системі правосуддя Миколаївщини, адже тривалий час Снігурівщина знаходилася під окупацією ворога, а будівлі Снігурівського та Березнегуватського судів зазнали суттєвих пошкоджень і руйнувань внаслідок ракетних ударів російського агресора.

Однак, за сприяння голови Миколаївського апеляційного суду Ігоря Лівінського, т. в. о. начальника територіального управління Державної судової адміністрації в Миколаївській області Олександра Стасюка і завдяки кропіткій роботі у тісній взаємодії з керівництвом Служби судової охорони Миколаївщини вдалося відновити правосуддя на території названих громад та взяти приміщення означених судів під надійний захист охоронців Феміди.

Від сьогодні «під щитом безпеки» співробітників Служби судової охорони перебуває 20 об’єктів системи правосуддя області і робота у напрямку забезпечення охорони всіх приміщень судової гілки влади Миколаївщини не припиняється.

Джерело: повідомлення прес-служби Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області