flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ З 4-Ю РІЧНИЦЕЮ СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ

04 квітня 2023, 12:30

4 квітня 2023 року - важливий і святковий день для співробітників та працівників Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області. Сьогодні, Служба судової охорони відзначає 4-ту річницю свого заснування, як окремого державного органу в системі правосуддя.

Шановні співробітники та працівники Територіального управління Служби судової охорони у Миколаївській області!

Від імені колективу Територіального управління Державної судової адміністрації України в Миколаївській області та мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

Насамперед, хочу висловити подяку всім працівникам Територіального управління ССО у Миколаївській області, які своєю щоденною, цілодобовою службою забезпечують підтримання громадського порядку в судах міста Миколаєва та Миколаївської області, особисту безпеку суддів, працівників судів та учасників судового процесу, а також охорону приміщень судів області, за  високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі та служінню українському народові.

Нехай ваша діяльність й надалі буде успішною та вдалою! Бажаємо кожному з вас - міцного здоров’я, успіхів, витримки, відваги та мужності, життєвої наснаги та впевненості у  кращому, мирному майбутньому, особистого щастя та достатку!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

Тимчасово виконуючий обов’язки

начальника Територіального управління

Державної судової адміністрації України

в Миколаївській області                                                                           Олександр СТАСЮК